Rólunk

Néhány szó röviden.

Cégün 2020 decemberében alakult Internetes kiskereskedelemi, valamint kereskedelemi és takarítási tevékenységekre.

A mottónk, hogy mindenkit a leg maximálisabb mértékig kiszolgáljunk akár kereskedelemről akár szolgáltatásról legyen szó.

                 A kéményseprő-ipari tevékenységről röviden.

Tevékenységünk az élet- és vagyonbiztonságot óvó, kötelező kéményseprő-ipari tevékenység szakszerű ellátására valamint tüzeléstechnikai, környezetvédelmi, illetve energiahatékonysági feladatok ellátására terjed ki.

Kiknek nyújtjuk szolgáltatásainkat?

Azoknak, akiknek jogszabályi kötelezettségük igénybe venni valamely szolgáltató tevékenységét, ide tartoznak

  • nem magántulajdonban lévő ingatlanok
  • olyan ingatlanok, melyekbe székhely, telephely vagy fióktelep van bejegyezve

Továbbá azoknak, akik környezettudatos módon gondolkodnak és fontos számukra az energiahatékony biztonságos tüzelőberendezés használat.

Milyen szolgáltatások kapcsán kell, hogy szolgáltatóhoz forduljon?

Szolgáltatóval kell egyedi megrendelés alapján elvégeztetni minden olyan ingatlan kötelező kémény ellenőrzését, mely nem magántulajdonban van, vagy az ingatlanba székhely, telephely vagy fióktelep van bejegyezve.

Szolgáltatóval kell egyedi megrendelés alapján elvégeztetni minden nem magántulajdonban lévő ingatlan kéményseprő-ipari vizsgálatát.

Kéményseprő-ipari vizsgálat (nyilatkozat) szükséges minden, a kéményt érintő kivitelezési munkát megelőzően, illetve azt követően.

Eseti kéményellenőrzést és tervfelülvizsgálati szolgáltatást rendelhet minden nem magántulajdonú ingatlan tulajdonosa a szolgáltatótól.

Pálfi István ügyvezető